GigafaluNyájas Olvasó, most olvastuk a címet (az anyagot még nem, mennünk kell nyelvtanfolyamra), hogy a háládatlan liberálbolsevista szemétbudapestiek nem örülnek annak, hogy hatvan év után átkeresztelték a Moszkva teret. Vagy hogy végre az első popipari sztárról, Elvisről van elnevezve egy terünk. És biztos lesznek olyanok is, akik azt fogják mondani, hogy ha több mint száz évig jó volt nekünk a budapesti zászló, akkor egy senkiházi tahó kedvéért nem kellene leccserélni. Az ő vigasztalására találtunk egy szép dalt.

Féreértés ne essék, Ispám: párodat ritkító seggfej vagy (és az feltűnt, hogy azzal a nagy ürességgel magadat is az új zászlóba rajzoltattad; minimum miszerint Tarló?). De ez nem tragédia, el fogsz te is múlni, mint oly sokan előtted.

Úgyhogy küldünk egy dalt neked is, fontos üzenettel: Téged is túlélünk majd valahogy. Ha ennél több nyomot nem tudsz hagyni, csak játszódj. Ha beálltál a Fidesz-frakció élére, ennyi fájdalomdíj még neked is jár.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr942991550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.06.17. 13:02:05

Lassan az "anyád" és a "kakiszex" lesz a leggyakrabban használt tag. :(

Itt egy újabb adalék:

kerdezzfelelek.tumblr.com/post/6615487769/azt-tudtatok-hogy-alig-par-hete-mukodik-budapesten-a

padmasambhava 2011.06.17. 15:12:05

Hol nézhetném meg az új zászlót ? - Vagy ez csak egy vicc volt ?

padmasambhava 2011.06.17. 16:16:36

@stivanleroy: mindig csodálkozom, amikor egyes emberek úgy gondolják, hogy mindenhez mesterien értenek - ürrakéta építéstöl a székelykáposztafözésen és operaéneklésen keresztül a humán neurológiáig...

Miért goldolja Tarlós/Fidesz, hogy egy új zászló/minden kell és ö/Fidesz lesz a legjobb a tervezéséhez??? Miért kell most mindent, de abszolút mindent lecserélni ?

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.06.17. 16:38:48

@padmasambhava: Mert több esélyük már nem lesz rá? ;-)
Nem tudom, de az valahol már tényleg aggasztóan nevetséges kezd lenni. Ráadásul nagyon kontraproduktív...
süti beállítások módosítása