Nyájas Olvasó, annyi ötletünk van, mint a szemét (három dalról már nem is igazán tudjuk, milyen apropóval akartuk őket elsütni; egyszerűen csak jók, ami már önmagában is legitimál, persze, de...). Időnk: na, az nincsen semennyi sem. Pedig lassan a képekről is leszokunk, hogy gyorsabban dolgozzunk. Sebaj. Csősz Bé... No, a kultuszfickó még mindig kihozza belőlünk az állatot.

Ne is foglalkozzunk vele, komolyan. Siralmas figura, aki úgy akar Aczél György lenni, hogy tökéletesen nélkülözi Aczél eszét és nagyvonalúságát. Csak hülye a lelkem, nagyon. Néhány vitatható tehetségű (de legalább baráti) művésszel reprezentál Kínában, amiről valószínűleg annyit sem tud, mint amennyi a következő három dalból kiderül (igen, tudjuk, hogy ezek mennyire reprezentatívak...).

 

 

 

Ehh.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr193027972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

padmasambhava 2011.07.01. 08:40:45

Ach, David - mindig, mindenhol. Nagyon pontoztál nálam.
(Good old Alphaville :-) )

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.07.01. 12:07:48

@padmasambhava: Valahogy sejtettem, hogy Bowie úr megjelenését nem fogod kifogásolni :-)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.07.02. 19:34:00

A kínaiak nem fogják zokon venni. Ők már megkapták, amiért jöttek. Az, hogy valaki közülünk náluk figurázik, nem baj.

Ha ez vigasztal, Szőcs egyáltalán nem élvezi ezt a munkát. Talán már meg is bánta, hogy elvállalta.
süti beállítások módosítása