stivanleroy 2011.07.16. 11:23

We wish you

Nyájas Olvasó, vannak olyan helyzetek, amikhez nehéz passzentos dalt találni. A legmeredekebb példa nyilván a Pop, csajok, satöbbi TOP 5 halál-dala, amik közé nemigen sikerül találni semmit sem. De ennél valamivel jobb helyzetekre sem mindig egyszerű találni valamit.

Messzebb ne menjünk: mikor valami múlandó(nak remélt) nyavalya veszi le az embert a lábáról. Ehhez passzoló dal nincs igazán. Az állapot drasztikus eltúlzására van példa,

 

... de mi nem pont ilyet kerestünk. Inkább valami get well/get better tematikájút. Ilyesmi akad, bár szövegileg nincs sok köze a jobbuláshoz (mármint egészségileg). Azért a szerző előadásában megmutatjuk ezt is. Jobbulást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr993071862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lindalee 2011.07.16. 13:20:56

El sem hiszem! Mennyire figyelmes vagy! Nagyon jó esik, köszönöm! Noch einen Tanz! Ezer éve hallottam, még mikor kedves Schollbácsi énekelte nekünk gitárral! Érezzétek jól magatokat délután, mindenkit üdvözlök!

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.07.16. 14:06:30

@padmasambhava: Hmmm. Engem szokás szerint meggyőztél :-)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.07.17. 15:02:41

@lindalee:
Köszönjük. Ahogy az arcokat a végén elnéztem, lesz még ilyen. :)

Remélem, már sokkal jobban vagy.
süti beállítások módosítása