stivanleroy 2011.08.05. 14:20

Karminc

Nyájas Olvasó, végre találtunk egy valamik nemzetközi anpját, amit úgy istenigazából lájkolhatunk. Mióta kiöregedtünk a gyereknapból, valahogy kevésbé hoznak minket az ilyenek igazán tűzbe (jó, persze az Anyák napja és a Nőnap más – bár ez utóbbit mostanában divat lett vitatni, de mi már csak maradunk ilyen konzervatív komenisták). De ez tetszik nekünk – nem állítva, persze hogy nem érdektelenül sikkad el a többi között jó néhány nagyon fontos dologra figyelmeztető.

De a macskák nemzetközi napja lájkolható. Nem is beszélve a dalokról, amike találni lehet ilyenkor. Nyilván adja magát Andrew Lloyd Webber, és eddigi legjobb szövegírója, T. S. Eliot. És a Macskák. Nyugalom, a papagájjelenet nincs benne. Csak lendület, egy főkalauz vonat(k)ozásában.

 

És persze a Macskák (és a macskák, úgy általában) fő indulója. Kapcsolódó videókétn jön jobb hanggal is.

 

Vagy itt van egy zseniális film remek betétdalának jól sikerült feldolgozása (érdekes, amikor hallottuk a PASO-t, nem derült ki, hogy ennyire ízlésesek tudnak lenni; a műfajukból meg akkor ábrándultunk ki, mikor kiderült, hogy több köze van az egyakkordos reggae világához, mint a Madnesshez).

 

És ha már rajzfilmek: nem lenne szívünk kihagyni ezt a klasszikust sem.

 

És most mindenki együtt: „Lehet egy macska is megalkuvó-ó-ó.”

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr1003128071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása