Nyájas Olvasó, nem jutott kellő idő egy születésnap kiemelésére. Pótolnánk tehát, többé-kevésbé a rockabilly jegyében. Meg mert annyira tipikus az ünnepelt ezekben a szituációkban. És szinte még fiatal a maga hatvan évével.

Részemről addig nem, míg John Lennon halott – valami ilyesmit mondott George Harrison, mikor arról faggatták, a Beatles mégis mikor fog összeállni újra. Hasonlóan rokonszenvesen viselkedik John Deacon is, a Queen basszusgitárosa. Nemigen vesz részt olyan bulikon, ahol nem Freddie Mercury az énekes. Az ilyen meg elég ritka lehetne mostanság, ugye. Szóval, egy olyan videó, ahol még Freddie énekli John egy hangulatos kis dalát.

 

Itt sem rossz a korai heavy metalthoz képest kissé puritán ruha (szerencsére ezt a metálosdit kinőtték, és egy idő után csak simán zenéltek: rém veszedelmes műfajban ragadni), de ennek a másik dalnak a klipjében... Íme, a John Deacont oly jellegzetessé tévő outfit: a citromsárga kisgatya.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr883170802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.08.22. 21:19:17

Azt a sárga shortot 25 éve Budapestre is elhozta. :)

A Paul Rodgers-szel való fellépés egyáltalán nem volt rossz. Bár szegény Brian jelenidőben már-már ijesztő.

Tipikusan máris nem az ünnepeltről van szó. :)
süti beállítások módosítása