stivanleroy 2011.08.29. 16:10

Más ez a

Nyájas Olvasó, futkosni most is kell, meg mindenféle adminisztratív nyűgünk is van. Úgyhogy táviratira vesstzük némileg a stílust (mintha az akkora erősségünk lenne, ezt pont úgy sikerült leírnunk. Muhaha). Mutatunk gyorsan pár klipet, ami eszünkbe jutott.

Aztán hogy konkrétan az időjárás (egyelőre pozitív irányúnak tűnő) módosulása, vagy egyéb juttatta eszünkbe a változást, mint olyat: na, ezt mi magunk sem merjük eldönteni. Szóval. Majdnem lett egy Everything Changes a Take That zenekartól, de aztán mégsem. Különben is, először Scatman hasonló című dala ugrott be, de őt egy darabig azért inkább megint nem. Aranyos, de. Különben is: ha Changes, azonnal megszólal fülünkben ez a refrén.

 

És ha valami változik, már nem lesz ugyanolyan. Noha a szomorúszerelmes-vonal épp nem tipikus nálunk.

 

De jön egy vadiúj nap (hahh, mint egy B. Tóth László, úgy sziporkázunk). Inkább abba is hagyjuk mára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr753188381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.08.29. 20:53:48

Ezek szerint történt "valami"... ;)

padmasambhava 2011.09.01. 20:59:57

Mi történt ? (Oooh, David, ...)

Tegnap jöttem ki a bécsi reptéren és az a felirat fogadott, hogy "LGT Bank" - na de mit szól ehhez a Presser (meg a Karácsony, Somló, stb.)???
süti beállítások módosítása