Nyájas Olvasó, sok mindenről sok minden tud az eszünkbe hutni, de ha ezek elvéreznek ennen ingerküszöbünkön, jobbára megkínélünk az eredménytől. Most azonban Hoffmann Rózsa elvtársnő, a katolikus egyházzal szembeni bármilyen ellenérzés leghatásosabb indoka (l. még KDNP) megint kitalált valami olyat, hogy attól egyre ritkuló hajkoronánk is az égnek meredt. Fizessék vissza az oktatásuk költségeit azok, akik nem tudnak boldogulni idehaza a nehezen megszerzett tudásukkal – javallja a kádárdiktatórikus oktatás eme valahai kiválósága.

Tegyük hozzá: különösebb skrupulus nélkül hagynánk itt ezt a kurva országot (copyright by Böszme, aki hazudott, szemben azzal, akire nem kell figyelni, ha beszél), ha nem kötnének ide bizonyos nehezen megragadható dolgok. És nem fizettem volna (így vagy úgy) nem is olyan keveset a tudásért. Ami persze semmire sem használható (legyünk persze megengedők: a mi generációnk ezt alaposan megkapta, ritka, hogy valaki azt a karriert fussa be, amire valaha készült). De a tandíj kommenista(!) métely.

Vicces, hogy ez a buta fapuma mennyire fel tud minket bosszantani, hát nem? Eredetileg ugyanis dalokat akartunk mutogatni. Például ezt, egyik nagy kedvencünket a nyolcvanas évek végének mindenével együtt.

 

Aztán persze találtunk egy másik nagyon jót is. Cseh Tamás, a mi Hank Williamsünk.

 

És akkor már az eredeti is, a turnéról, aminek nem láttuk a pesti előadását (sebaj, Cohen már többet jön, mint a Faithless, amúgy is tök fiatalka, ráadásul híresen nem hangulatosak a koncertjei, hát hogyne). Pláne, mert Leonard Cohen elárulja a Titkot, Amit Még Coelho Sem Tudott. A vége felé, tessék kivárni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr963211896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.09.08. 23:02:29

Úgy látszik, a Túró Rudi nem jött be... Komolyabb eszközökhöz kell nyúlni, hogy a fiatalok maradjanak.

Egyébként, ha nem érne az a papír sajnos még mindig elég sokat (eszmei értékről beszélünk), nem érné meg a magyar felsőoktatásban vesztegetni az időnket. Nem ért túl sokat.
süti beállítások módosítása