Nyájas Olvasó, meghirdették a nemzetvédelem hatékonysági csomagját, ami nem megszorítás (Matolcsy pedig nem egy zártosztályra való közveszélyes ámokfutó kretén, tennénk gyorsan hozzá). Ami afféle defektesre modernizált Robin Hoodként elvesz a szegényektől, és sokat hagy a gazdagoknál.

Ilyenkor jövünk mindig rá, hogy minden produkált hazai borzalma mellett miért is vagyunk inkább baloldaliak (a célokat tekintve legalábbis - az eszközök tekintetében sajnos a Magyar Narancs szerzői tudnak helytállóakat írni, aminek egyébként nem feltétlen szoktunk örülni).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr433236059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.09.18. 17:00:24

Különvéleményt szeretnék Matolcsyval kapcsolatban megfogalmazni.

Matolcsy olyan, mint az apehos főnököm. Nagyon nem géniusz, de annyi esze azért van, hogy tudja magáról, nem alkalmas a feladatra.

Az országvédő program tipikusan az a magabiztosnak álcázott kapkodás, amilyet egy ilyen ember elkövet. A cél kizárólag az, hogy minél később derüljön ki az alkalmatlanság. Nem nagyon értem Orbánt, miért pont őt választották a gazdaságpolitika első számú vezetőjének. Nyilván azért ragaszkodik hozzá, mert ő meg azzal nem akar lebukni, hogy akár tévedhet is.
süti beállítások módosítása