Nyájas Olvasó, akartuk indokolni a mi R.E.M.-válogatásunkat, de késő van, sok még a dolgunk, nem kevésbé a munkahelyi tennivalónk: szóval emlékezzünk zenével egy tök jó zenekarra. Sosem voltunk masszív rajongóik, de valószínűleg hiányozni fognak. Nem a világ vége, és jól is érezzük magunkat (viszonylag), de kicsit azért hiányozni fognak. Egyidősek vagyunk úgy nagyjából, és a maga módján ez is az öregedésre emlékeztet.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr953246464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.09.23. 14:05:49

"Sosem voltunk masszív rajongóik, de valószínűleg hiányozni fognak. Nem a világ vége, és jól is érezzük magunkat (viszonylag), de kicsit azért hiányozni fognak. Egyidősek vagyunk úgy nagyjából, és a maga módján ez is az öregedésre emlékeztet."

+1

Nekem sosem lesznek Áríem, csak Rem, így szoktuk meg.

Én akkor ismertem meg őket, amikor azt a fantasztikus klipet csinálták a Losing my Religion-höz. Ez pontosan egybeesik azzal az idővel, amikor fogni tudtuk először a Music TV-t. Az önálló zenei ízlés kialakulásának első szereplői. Klasszikusok.

Jó, hogy voltak. :)
süti beállítások módosítása