stivanleroy 2011.09.29. 15:59

Komló bérczei

Nyájas Olvasó, tiszteletbeli pécsi létünkre szeretjük Komlót. Ha nem is ismerjük igazán, de pár napot töltöttünk ott azzal, hogy M*tró-kártyát próbáltunk a helyi kkv-szektor képviselőire sózni. Nem mi tehetünk róla, hogy nem sikerült, már mindnek volt tavalyról (fun fact: valaki úgy gondolta a cégnél, hogy akkor minden évben lesz ennyi új ember a kkv-k varázslatos világában, úgyhogy a cég sakát emberei mellé még diákokat is felbéreltek. Eredmény: lásd fent, de a komlói főutcán felfelé nézni: na, az valami megfizethetetlen látvány. Kedves (ám kissé hallgatag, mi már csak ilyeneket fogunk ki – ez most gondolatjele egy zárójelbe tett zárójelben?) barátaink okán pláne szeretjük a várost. Olyik falut a környékén meg nem, de ez másik történet.).

Igazából persze a Panírozott Barikád (esetleg Panírozott Barikák, szerintünk ők sem tudják biztosan) produkcióját szeretnénk méltatni, noha korábban már hivatkozott Imagine-feldolgozásuktól a hideg ráz minket. Szeréna Nyájas Olvasó talán majd elmeséli, mit lehet még minek a dallamára énekelni. Néhány példát mi is mutatunk. Például kiderült, hogy a Rolling Stones még jó is lehet.

 

Szóval, Komló: Bérczesi innen származik, itt alapította a Blabla nevű remek formációt is (azóta is erős hittel valljuk, hogy annál, hogy „Ő tizenkilenc és fél/Én tizennyolc és én is félek” erősebb lemezkezdetet azért nem lehet könnyű kitalálni), ami után a Hiperkarma jött (az is jó, bár még nem mélyedtünk igazán el), aztán a khm, elvonási tünetek, majd hálistennek egy rakás remek dolog: Én és az ének, Panírozot Barik, Biorobot, meg megint a Hiperkarma. Ha már Barik: ez is remek. Tattararara-tattarara.

 

Vagy ez itt, ni: gyakorlatilag szó szerinti fordítás, mégis milyen jó.

 

És ebbe is milyen jól belesimul.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr303265313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.09.29. 21:07:41

Nem tudom, kipróbáltad-e már a szintén Szerénától származó ötletet, hogy a Himnusz dallamára énekeled a Hull a pelyhest, és vica versa. Nagyon jó! :)

A Tavaszi szél-t meg még jól is éneklik. :)
süti beállítások módosítása