stivanleroy 2011.11.01. 13:59

Ha már 18+...

Nyájas Olvasó, kihasználnánk az alkalmat, ha már lehetőség biztosíttatott reája: kisebb korúaknak amúgy sem szánnánk ezeket.

Még mindig Tarlós és Csurka: hírlik, a főpolgármester megrótta a majdani intendánst, mert az zsidózni talált egy szaftosat a lapjában.

Eddig a hír, az értelmezés kétféle lehet: Tarlós valóban nen vette észre huszonegy év alatt, hogy a Zsírtáltos egy gonosz, buta náci (ez esetben anyádat, kedves Tarlós testvér, erre eddig nem rájönni több mint bűn: hiba, hogy a szakmádból idézzek), vagy pontosan tudja, ki ez az ember. és most csak úgy tesz, mint aki meglepődik (ez esetben anyádat, kedves Tarlós testvér, ennyire hülyének nézni mindenkit az országban több mint bűn: hiba, hogy a szakmádból idézzek). Ceterum censeo: anyádat, te pöllencs.

Ez pedig személyes véleményünk a showval kapcsolatban (kiskorúakat szintén nem sokkolnánk vele, de a 18-as karika feljogosít erre-arra).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr393344862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása