Nyájas Olvasó, meglepő messziről keveredtünk ehhez a dalhoz, de nem bántuk meg (nem a megérkezés, az utazás a lényeg az okosok szerint). Időközben láttuk, hányan feldolgozták (még ha nem is kellett volna), de ez más történet. Mi most egy nagyon érdekeset mutatunk. Érdemes behunyt szemmel, és nem csak azért, mert nem valódi klip.

 

(Basszus, nem lehet embeddelni...) Na jó, fun fact: elénekelte ezt például Gallai Péter is (Szállj fel magasra, amikor nem Révész, ha elsőre nem ugrana be, tehetséges, jó hangú billentyűs-énekes volt. Reméljük, most is az: mi láttuk elég rossz formában is, de annak már van pár éve. Akik körülötte voltak, szerették: ez talán segít). Egy észrevétel a YouTube-on: "csodálatos hangod van! remélem legközelebb indulsz valamelyik tehetség kutatóversenyen ott a helyed !!!!!!!!!!!!"

Ja. Énekelhetne Piramis-klasszikusokat is akár (ami külön szimpatikussá tette: a legtöbbet ki nem állhatja).

De azért a Kulkáé jobban tetszik. Bocs.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr333351194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása