Nyájas Olvasó, most sem fecsegünk sokat, de eszünkbe jutott egy dal. Nem abban az értelemben, ahogy a lírai ő gondolja, de ettől még jó. Hogy az általunk okkal lájkolt Dave Stewart szerzette-e, nem tudjuk biztosan. De jó dal, ez biztos. Másodikak lettünk amúgy egy Ki tud többet a…

stivanleroy 2011.06.09. 17:15

Pótlás 2.

Nyájas Olvasó, folytatjuk a szűkszavú sorozatot. Most is politika, meg nyugdíjügy. Az apropó Lázár János kedélyes akciózgatása, a klipben pedig imádjuk, ahogy a bácsi azt énekli, "I hope I die before I get old". (Egyébként lájkoljuk Robbie Williams cáfolatát is: I…

stivanleroy 2011.06.08. 14:35

Pótlás 1.

Nyájas Olvasó, kissé szűkszavúan, de igyekszünk behozni a lemaradást. De legalább nem kell újra feltalálnunk a spanyolviaszkot. Ez a dalocska többek között a hamburgeradós témákról jutott eszünkbe, például.  

Nyájas Olvasó, lesz amúgy anyag, csak meg kell írni. Próbálunk a megfelelő lelki állapotba kerülni. Mindenkinek, aki szereti.  

stivanleroy 2011.06.06. 18:39

Hogy elszaladt

Nyájas Olvasó, ez a nap is, borzasztó. Nem is írunk semmit, csak a nap szülöttéből mutatunk két videót. Egyik arc.   Másik arc.  

süti beállítások módosítása