Nyájas Olvasó, mindenki meg van itt bolondulva. A melegfelvonulást persze megint szét akarták barmolni a nácik, de ez már senkit sem zavart igazán. Az, hogy valamelyik übermensch belerúgott egy kutyába, az viszont már igen. Óbazmeg.

Az, hogy kurucinfó, az rendben van. Az, hogy magyargárda, az rendben van. Az, hogy vegzálás, rendben van (úgyis csak cigányok). Az, hogy Tiszaeszlár, az rendben van. Az, hogy Nyírő, az rendben van. Az, hogy megint a melegfelvonulás, az rendben van (mert ez tök elfogadott valami véleményvezéres idióta szerint; faszkorbács, te kis seggfej, dupla faszkorbács). Az, hogy betyársereg, meg géppuskázás, rendben van.

Ezek a kis radmagyarok (Kettős Mérce, a kuranyád, a radmagyar, az) a mi testvérkéink, akikkel együtt kell építeni az országot. Cuki kis radmagyarkák, akiket hagyni kell. És szeretni.

Kivéve, ha pofán rúgnak egy rendőrkutyát. Az azért mégiscsak mindennek a teteje. Itt van vége a barátságnak. Talán még a technikai koalíció ötletének is, bár ezt konkrétan azért még nem mondta senki sem.

Itt mindenki hülye, bazmeg? Hol van az a szerencsétlen állat a többihez képest? És tényleg itt van a határ? Vajsav a buzikra, az oké, de a kutyuli már mégiscsak sok?

Ki akarok szállni, basszameg.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr654645940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása