stivanleroy 2012.08.18. 06:41

Hé-éjes

Nyájas Olvasó, mostanság ki kellett listáznunk jó néhány szerelmes dalt, amik közül egyre egészen biztosan szükségünk lesz. De összejött egy harmincas lista, aminek minden tagja fontos a mi szívünknek. Úgyhogy megmutogatjuk szépen a lista összes nevezettjét. Köztük lesz a befutó is. Huszadik rész.

Megint a felülreprezentált svéd duó, már nincs sok tőlük. A kirobbanó refréneket még mindig szeretjük, és ajánljuk mindenki figyelmébe a tavalyi budapesti produkciót: az énekesnő túl van egy agydaganaton, fél szemére vak, fél oldala nem úgy mozog, ahogy kéne, enyhe egyensúlyzavarai vannak, nem tud számolni és olvasni. Énekelni szerencsére igen, és jól érezhető az oda-vissza áramló szeretet. Nem akarunk coelhoskodni, de a jelek szerint tud valami transzcendenset.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr734717712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása