Nyájas Olvasó, szokás szerint csak gyorsan mutatunk valamit, ami eszünkbe jutott a napokban. Illetve leginkább ma. Természetesen szem előtt tartjuk a médiatörvény sorainak a közeit is, úgyhogy határozottan fel kell szólítsunk, ne gondolj semmi rosszra, ó, Nyájas Olvasó. És óvatosan kommentelj. Persze, el ne felejtsük.

Szóval, az a rossz, akinek erről holmi kokik, taslik, sallerek jutnak eszébe. Azokat amúgy is ki kell osztani, és nyilván: nekünk fáj jobban. Higgyétek el.

 

Ez a dal pedig főképp nem Tétényi éváról jutott eszünkbe: még csak nem is tudjuk, az kicsoda. Még csak ez kellene, hogy olyanokat találjunk írni, mint a varánuszos kollégák. No, még csak az kéne. Nem, ez csak úgy beugrott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr603041815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása