Nyájas Olvasó, nyilván hosszasan lehetne fejtegetni a választ. Mi csak egy aspektusát emelnénk ki, amihez közünk is volt. Egyszer kattintottunk. Szóval, attól tartunk, az érdem másé. De örülünk, hogy valahol mi is részesei lehettünk. Például erre remek.

A magyar sci-fi barátai ugyanis elérték, hogy egy banktól (egye fene: Budapest Bank, most az egyszer) egymillió forintot kapjanak arra, hogy egy antológiát eljuttathassanak az Amazonra a magyar science fiction gyöngyszemeiből (ebook, persze). Ilyen neten szavazós-kattintós pályázat volt, biztos ismered. És bár pro forma talán nem ők lettek az elsők, mégis megkapták a pénzt. Néhány (na jó, sok) könyvbarát elérte, hogy ez a műfaj bemutatkozhasson a nagyvilágban. Arra akarták a pénzt, hogy profi fordítókkal készíttessék el a dolgot. Hogy jó legyen a végeredmény. Drukkolunk, és (ha már) megmutatjuk, minél lesz biztos jobb. Bár persze viccnek remek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr63177884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.08.24. 19:58:54

Kicsit olyanok az előadók, mint az anyukám unokatestvére és a felesége. :) És habár impozáns zenegyűjteménye van, ez is tetszene neki.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.08.25. 13:06:30

@Reckl_Amál: Ajánlom még az I am The Anti-Pope című sátánista-misztikus szerzeményüket. Szintén zseniális.
süti beállítások módosítása