Gyermekpornó, cigánybűnözés, aljas politikai játszmák, celebek, gyűlölet, erőszak, háború, még több erőszak, még több háború, korrupció és kurva anyázás - ha valaki ezekre kíváncsi, akkor bizony rossz blogra kattintott.

Ezeket a cseppet sem szívderítő témákat ugyanis mi meghagyjuk más oldalaknak.

Nálunk nem lesz pina nemi szerv a címekben, sem huszonhat felkiáltójel, mint a legócskább bulvárportálok kattintásgeneráló trükközéseiben. Itt hiába keresi majd az ember a döbbenetet, a tragédiát, a borzalmat és "feldarabolta, megerőszakolta és aztán elásta" típusú történeteket.

A negatívumok helyett inkább a pozitívumokra koncentrálunk majd, azokra a dolgokra, melyek pont azért, mert inkább örömteliek, mint szomorúságot okoznak, nem biztos, hogy megfelelő figyelmet kapnak ebben a fejreállt, felborult értékrendet követő világban.

Pozitívak leszünk, mert ez nekünk nem okoz gondot, cserébe viszont nem leszünk objektívek - legalábbis a legtöbb esetben.

Mert akármennyire is örülnénk annak, ha egykettőre ezer meg ezer olvasója lenne szerény kis blogunknak, nem akarunk bérelt helyet az index blogketrecében, mint ahogy az sem célunk, hogy holnapután már sztárbloggerként tekintsenek ránk. Nem pályázunk egyik blogverseny fődíjára sem, és még csak az oldaldobozokhoz észrevétlenül hozzáadott reklámokból sem akarunk meggazdagodni.

Csak írunk, amolyan "just for fun" hozzáállással, azokról a dolgokról, melyeket érdemesnek tartunk egy blogbejegyzésre, melyeket könnyű szívvel tálalunk saját értelmezéseinkben, stílusunkban az olvasóknak.

Mit is mondhatnánk még? Rajtunk nem múlik semmi, ezen a gyönyörű napsütéses tavaszi napon ezennel elindultunk. Olvassátok a napilájkot - legalább olyan kedvvel és lelkesedéssel, mint ahogyan mi írjuk, és akkor mindenki jól jár...

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr191891077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása