A mai napon (is) a jó nők elszánt híveinek tekinthetjük a csapatunk egy jó részét. Különösen (korunknál fogva) a nyolcvanas évek második felében feltűnt sztárokat szeretjük. Hiába, a nosztalgia, ugyebár. Ma mindjárt két születésnaposunk is van, róluk emlékeznénk meg mély tisztelettel. Jelentőségüket bizonyítja, hogy nem tudjuk őket kiverni a fejünkből. Mint az egykori szomszédcsaj archetípusait, leginkább.

A szomszédcsaj külön kategória (olyasmi talán, mint a MILF, csak nincsenek gerontofil vonzatai). Pláne, ha a szomszéd lány egy picit idősebb. Ő már éppen nő, mi még éppen fiú – ezen a vonalon gátlástalanabb bloggertársaink valószínűleg még sokkal is tovább is mennének, mi a magunk részéről maradnánk annyiban, hogy a műfaj még akkor is szép tud lenni, ha szigorúan plátói alapon marad.
 
Mai kedvenceinket is a szomszédságból van szerencsénk ismerni. A szomszédlányok tehát egy napon születtek, bár tíz év különbséggel – és lévén szó hölgyekről, ennél több infót nem adunk ki róluk. Tessék utánanézni, ha olyan fontos. Szerintünk nem az. Bizonyos poénokat bűn lelőni – önmagunkkal szemben is.
 
Még távolibbá teszi a rokonságot, hogy napi szomszédlányaink különböző kontinensek lakói is voltak ráadásul. Csak hogy ne legyen egyszerű. Egyikük a távoli Ausztrália lakója, másikuk a magyar rögvaló megjelenítője volt. Egyikük élete csupa napfény és Jason Donovan, másikuké egy kisszoba a panelban, egy presszó, és egy olykor csapodár erdész.
 
Igen, ha a képekből már nem esett volna le: Kylie Minogue és Fehér Anna a napi szomszédlányaink. Utóbbiról mostanság kevesebbet hallani – szűkösebbek a tévés keretek, hogy a fene egye meg. De a József Attila Színházban még mindig ott van (szinkronban is hallani szerencsére), szerencsénkre nem tűnt el. Sőt: még csak nem is tűnik úgy, mint aki öregedne. Örökifjú, aminek mi nagyon örülünk (mert akkor mi sem öregszünk, ugye?).

 

Az ausztrál szomszédról annál többet hallani. Igaz, ő többet is tesz ezért (no, nem mintha Fehér Anna a Miniszter félrelépben ne lenne kiváló alternatívája Dobó Katának, ha tetszik érteni, hogy gondolom). A hátsó fele például már egyfajta védjegyévé lett (és nem is a Jennifer Lopez-féle értelemben). Tulajdonképp joggal. Annak pedig külön örülünk, hogy élcelődhetünk a testével - nem is olyan régen kérdéses volt, lesz-e még erre alkalmunk. Nos örömmel, jelentjük, Kylie Minogue nyert. Ennek (is) az örömére gyors összefoglaló munkásságáról:
 
A kis szomszédlány úgy véli a kezdetek kezdetén, boldogabbnak kellene lennie. Megjegyeznénk, hogy a diszkrét, jókislányos szexiség már itt is tetten érhető:

 

 
A cseperedő szomszédlány bepasizik (ezt nehéz csak nekik megbocsátanunk), mit ad isten: egy kollégája a szerencsés. Szintén dalos kedvű színész, akivel ennek örömére duettklip is készül. Especially for us.
 
 
Aztán a jókislány eltűnik, és keresgéli az énekesnőt. Talál egy közepes Madonna-epigont, de szerencsére tovább kutat. Addig is megkéri az őt figyelemmel kísérőket, tegyék magukat a helyébe. Amikor Philip még nem volt Rákai, az ifjúsági zenecsatornát zmegtévének becézték, és voltak rajta értékelhető pillanatok, még ez is szóba került. Nem is beszélve a számcím többértelmű fordítási lehetőségeiről, amiket a klip is támogatott. Ez itt, ni:
 
 
De ez szinte semmi a nagy szekszuális áttöréshez képest, ami tulajdonképp egy komplett videóetűdöt épített egyetlen (már hivatkozott) testrészre. Spinning around. Na ja.

 

 

És a bevált megoldásokon már nem is nagyon változtat. Az új klip előzetese szintén nem a jókislányos-szomszédcsajos vonal. De nagyvonalúak vagyunk, nem bánjuk. Reméljük, a Nyájas Olvasó sem.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr1002037167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása