Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

stivanleroy 2010.06.03. 11:20

Na pi na mi

Na, mi ez?Kollégám anno felelőtlen ígéretet tett a beköszönőben. Jelesül azt találta ígérni a Nyájas Olvasónak, hogy itten márpedig nem lesznek vaginák, csak úgy, bele a nagyvilágba. Na jó, valóban vannak erre szakosodott fórumok, de azért olykor némi burkolatlan erotikát reményeink szerint el tetszenek tudni viselni. Vagy burkoltat, ha minden kötél szakad. 

Mert a szex igenis hasznos tartalom. Például ha épp semmi más téma nem jut az eszünkbe. Mint ma. Legalábbis a szokásos tálaláshoz nem találtam semmi érdekes apropót. Tehát jöhet a szex. Na jó, a szoftpornó. Egye fene, az erotika. Bármi, ami libidó pozitív hatással lehet. Pláne ilyen időben.

Egy apropót találtunk korábban már emlegetett rövidke jelenetünk bemutatására. Tilda napja van ugyanis, a Barátok közt jelentőségéről pedig már értekeztünk korábban. Különösen fontosnak tartjuk kiemelni a fiatalabb női szereplőkre jutó feladatokat. Mint például azóta a „komolyabb” színjátszás felé elpályázott Szabó Erika esetében: ő volt II. Tilda, a Mátyás tér ultimate jócsaja, míg Kinga meg nem érkezett a Kertész családba. Utána szavazzunk meg egy holtversenyt. Az ő egyik legemlékezetesebb felvillanását idéznénk fel 12 éven felüli Nyájas Olvasóinknak. Ezt itt:

 

Nem igényel kommentárt, ugye? És még egy kép, de csak azért, mert rendesek vagyunk. És szeretjük a viccekre reagáló vicceket is.

Na, mi is ez?

További szép napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr662052787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása