Csakazértis leszA nap lájkja nem a címben vázolt valami, de annyira szép neve van, hogy egyszer muszáj volt leírni. Bocs. De azért a tűztől-víztől nem szakadunk el teljesen. Víziparádénk lesz augusztus huszadikán, és tűzijáték is. Ott szerveződtek ugyanis ellene, ahol egy almának(!) is több rajongója volt Orbán Viktornál. Zemberek, zemberek, értjük a viccet, csak nem szeretjük.

Friss hír: lesz tűzijáték. Helyes. A zemberek ne ugráljanak, pártunk és kormányunk majd eldönti, mit akarunk. Ezt. Nem kell ezt a tömegekre hagyni, ostobák azok, összevissza szavazgatnak, blogolnak, meg ilyenek. Már a politikusok fizetéséről, horribile dictu: Schmitt Pálról is lemondanának. Az árvízkárosultak javára. Kac-kac.

No hiszen. Egy doboz vaníliás karikába le mernénk fogadni, hogy tévedés az egész. Tűzijáték kell, és kész. Az árvízkárosultak tudni fogják, hogy volt negyedmillió ember, aki azt gondolta, a pénzt és a gesztust is értékelni tudnák, legyen nekik ennyi elég.

Nekünk meg eszünk ágában sincs vitatkozni ezzel, adunk mi is inkább tűzijátékot. Nem mellesleg egy tippet: Roxette: Crash! Boom! Bang!, 1994. A. Tökéletes. Poplemez. Na, ez tényleg lájk.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr622122372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása