Íme a FöldSzeretett, ám felettébb hallgatag kolleginám (még hallgatagabb kollégámról már nem is beszélve) bizonnyal másképp gondolja, de alapvetően fölösleges hülyeségnek nevezhetnénk a focivébét. A mozgásra alapozott showbusiness eleve diszlájk kissé, de a jelenlegi őrület (riporteres indulótól a vuvuzeláig) egyetlen pozitívummal tud szolgálni: négy évig nem lesz újra. De azért végre felfedeztünk valami jót is: drukkolunk Paraguaynak.

DiegoSemmi különösre nem kell gyanakodni, nagyon jó okunk van minderre (bár állítólag nagy összegeket lehetne nyerni, ha bejönne, ami nem az esélyességre enged következtetni). A dél-amerikai szenvedélyességbe ugyanis belefér, hogy ott a VB-szereplésnek komoly súlya legyen (tipikus okokat lásd a Modoroson). Diego Maradona például megfogadta, hogy ha nyernek, egy szál testfestésben fog futkározni. Hát... Nos... Izé... Maradona így él a közös tudatban, nem szorgalmaznánk:

Viszont Paraguay egyik gyöngyszeme (jegyezzük meg a nevét: Larissa Riquelme - és a jó bőr őkelme poént méltóságon alulinak éreznénk, ezt szögezzük le) hasonló fogadalommal állt elő: ha Paraguay nyer, ő is anyaszült lengén, csupán testfestve fog futkározni. Ismert fehérneműmodell, lájk (tetszik tudni a Nyájas Olvasónak: ők azok, akinek nőiesen kell kinézniük). Naná. Nézzék meg a róla talált képeinket, és megértik, miért lettünk elszánt Paraguay-drukkerek. Most őszintén: kell ennél jobb indok?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr172123447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.07.21. 08:43:54

Egy év késéssel, de tessék:

sportszelep.nso.hu/sportszelep/larissa-riquelme-megis-levetkozott-kepek-2086922

Amúgy Paraguay döntős a Copa Américán. (Csak én Uruguaynak szurkolok.)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.07.21. 10:26:12

@Reckl_Amál: Én bárkinek, aki ilyesmire készteti :-).
süti beállítások módosítása