stivanleroy 2010.07.21. 10:39

Ooó Dzsúliet

JulietteIlyen is van: semmi különös, semmi évforduló, semmi nagyember, semmi magasztos. Béke, nyugalom, hőség. Riadóval, persze, de ez nem lájk, nem is foglalkozunk vele. Inkább egy névnappal: ma van Julietta, köszöntsék fel Masina nevű ismerőseiket! Mi meg mutatunk egy dalt Robintól, aki férfi, szemben Robin Sparklesszal. Aki viszont nem Júlia. Ha nem tudnak követni, bocs. Nem tudok igazán jól pihenni, ha meleg van, fél tízkor adnak sorozatot Nathan Fillionnal, viszont korán kell kelni. Amúgy malackarajosan: És Önök? Szintén nyavalyog nehezen viselik?

Zárjuk inkább rövidre: 1983, a második szólóalbumát készítő Bee Gee, Robin Gibb kislemezslágere. Ütős év volt: Do You Really Want To Hurt Me, Words (Don’t Come Easy), Only You (Yazoo, nem Jimmy), Who Can It Be Now, Moonlight Shadow - speciel ez a dal nem lett ekkora sláger, de a maga korában (megérdemelten) népszerű volt. Jó szórakozást hozzá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr192165475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása