stivanleroy 2010.07.23. 11:06

Cover of Song

I’m your fanJobb a mai helyzet, mint elsőre gondoltuk volna. Eredetileg csak a Polgár-lányoktól akartunk elvergődni az ABBA zenekarig, aztán alaposabban felmértük a helyzetet. Nyájas Olvasó, Ön kapott egy év haladékot a meglehetősen erőltetett gondolatmenet ügyében. Viszont szóljon azért, ha éppen úgy alakulna: Murray Headet emlegesse, hogy el ne felejtődjön. Csak idő kérdése (ez egyébként spoiler...).

Ma ünnepli ugyanis születésnapját Martin Lee Gore, a fickó, aki tulajdonképpen a Depeche Mode. Mínusz Dave Gahan (és az amúgy szimpatikus Andy Fletcher, akiről még mindig nem tudjuk, mit is csinál tulajdonképp a zenekarban).

Ő írja a dalokat, olykor énekel is (jellemzően a tenor jellegű szólamokat), billentyűzget, gitározgat. Ilyenek. Nem muszáj szeretni (bár egy Best of akármikor belefér tőlük), de nem elismerni hiba lenne.

És bár akad számos dala, amit lájkolunk, egy olyat mutatnánk, amit nem ő írt. De a jelek szerint ezt meg ő lájkolja: szólistaként előszeretettel játssza. Helyeseljük (még egy lájkolást nem bír el ez a bekezdés). A dal amúgy Leonard Cohen szerzeménye, a kilencvenes évek közepén megjelent Tower of Song című tribute-lemezen szerepelt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr72170580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása