EsikHát ezt is megértük: örülünk az esőnek. Egyelőre, persze. Nem muszáj a végtelenségig maradnia, tényleg. Kibírjuk, ha majd eláll. De legalább kicsit lehűl az erősen túlhevített világ, és ha visszatér majd a nyár, a verőfény és a hőség, hát egy darabig megint lesznek még tartalékaink. Úgyhogy most inkább örvendezzünk pár sort. Nyájas Olvasó, most is mutatunk Önnek néhány egészen remek esős dalt. Mert ilyen is van pár.

Érdekes, ám nekünk tetsző módon különösen a Roxette életművében akadnak ilyenek. Jobbára az általunk okkal sokra tartott Tourism című lemezen fordulnak elő. Olyikhoz még eredeti videó is van. Ilyen a Queen of Rain (aminek címe barátságos módon rímel a Police King of Painjére - ami szintén kiváló nóta).

 

Vagy akad egy fanvideó is a dalhoz, amit eredetileg meg akartunk mutatni. Imádjuk a groove-ok felé elmozduló alapokat, és különösképp a zongoramotívumot. Reméljük, a Nyájas Olvasónak is tetszik majd.

 

És végül, de nem utolsó sorban Roger Hodgson zseniális hangjával a Supertramp legjobb pillanatainak kvintesszenciája: megint esik. Mindenkinek, aki szereti.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr652174190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása