stivanleroy 2010.07.28. 11:07

D-mollban

Pataki János Sebestyén rocks!Noha alapvetően akadnak bennünk bizonytalanságok, ha a Crossover nevű műfajt emlegetik (rém könnyű belőle hangzatos giccset kihozni, ami azért szívünknek nem kedves megoldás), bizonyos esetekben a különböző műfajok találkozása lehet örvendetes. A mai példa határeset (maga a lemez már kissé unalmaska volt, és erősen műanyagízű), de ha már ma van Johann Sebatian Bach születésnapja, nem mehetünk el mellette szó nélkül.

Szóval. A feldolgozás alapötlete tulajdonképpen nem rossz. Egy kis techno(szerűség), némi rockos hangulatok, hegedű, és Bach legismertebb műve. Mindehhez egy nem ronda csaj, aki ráadásul tényleg tud zenélni (ezt a kombinációt egyébiránt Horgas Eszter esetében is sokra értékeljük).

És persze lehet azzal jönni, hogy ha Bach, akkor Várnus Xavér, de tőle nem találtuk meg azt a videót, amit beraktunk volna. De senkinek sincs megtiltva, hogy keressék. Tehát marad Vanessa Mae: D-moll tokkáta és fúga.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr572176983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása