Minden eshetőségre készenNyájas Olvasó, hamarosan beköszönt az az esküvői időszak az Ön Alázatos Szolgájának életében, amikor majd’ minden hétvégén valaki házasságának örvendezhetik. Pihenés és/vagy újabb posztok gyártása helyett. De azért majd igyekszünk. Viszont beugrott néhány, a mulatozástól nehezen elválasztható ötlet is. Annál is inkább, mert Tanita Tikaram születésnapozik. Őt pedig lájkoljuk mi is bőszen. De egy dalát egészen biztosan.

Szóval, a mulatozás (pláne Magyarhonban) elválaszthatatlannak tűnik az alkoholfogyasztástól. Pedig nem lenne talán muszáj így lennie, de határozottan rosszul állna nekünk az arcoskodás. Úgyhogy megmutatjuk azt a két videót, ami beugrott.

Az első - különös tekintettel a születésnaposra - Tanita Tikaram Modern Twist in my Sobriety című opusza. Ne kérdezzék, milyen egy nem ódivatú tánc a józanságba(n?). Mi sem tudjuk biztosan, de a dal hangulatát legalább annyira imádjuk, mint Blacktől a Wonderful Life-ot.

 

Másik kedvencünk a részegséggel kapcsolatos szókimondás visszásságaival foglalkozik. Talán volt már, de bizonyos dolgokat nem lehet eléggé hangsúlyozni. You Only Tell Me You Love Me When You’re Drunk.

 

És persze a magyar változat, a magát Queennek hívő Bikinivel. Bár a jó hangú billentyűs itt is adott volt, a párhuzamnak itt van vége. Valaki elmondhatná nekik is. A dal pedig tipikusan olyan sláger, aminek felvállalásához nagyon részegnek kell lenni. És akkor is irul-pirul az ember...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr162216348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása