CongratulationsItt az első hétvége (ha jól számoljuk, még három-négy ilyen lesz), amikor esküvői vendég-minőségünkből kifolyólagosan még csak mérsékelt energiáink sem lesznek hétvégi posztolni. Majd valahogy bepótoljuk, becsszó. Viszont lesz sok “esküvőről jut eszembe” típusú poszt. Sok zenés videóval persze, mert nekünk szinte mindenről beugrik néhány dal. Most is, oda-vissza csatolgatva. Kellemes hétvégét, olvassgassák szeretettel régebbi posztjainkat is. Különösen jó szívvel ajánljuk a Dave Stewart és Eurythmics tageket.

Szerencsére beugrott egy nóta, ami passzol az alkalomhoz. Billy Idol: White Wedding. Tök vicces klip, bár a szöveg jelentésének lusták voltunk utánaguglizni. Reméljük, semmi csúnyaság. Legfeljebb valami Ájlávjuszó-alapon hagyatkozunk csak a címekre. Reméljük, a Nyájas Olvasónak sincs ez ellen kifogása.

 

És igazából úgy volt, hogy előbb a negyedik videót találtuk meg, aztán arról beugrott a második, ami aztán elvitt a harmadikhoz. De kitaláltunk egy új sorrendet. Szóval.

Mi kezdődik egy esküvővel? Na mi? Hát egy új élet. A viccesen fiatal Depeche Mode szerint legalábbis.

 

Ha már Depeche Mode: egyik kedvencünk a csapattól a Question of Time. A másik az Enjoy The Silence. Meg a Personal Jesus. Meg a Watching the Wheels. Meg az It’s No Good. Meg... Fenébe, úgy tűnik, módosok lettünk (azt azért nem, de egy best of vagy egy live bármikor belefér).

 

Ebben a dalban egy tizenhat éves hölgyet bíztat a Költő, miszerint minden csak idő kérdése. És kiről/miről énekelt a korábban már hivatkozott Billy Idol? Na ugye. Kellemes hétvégét, sok boldogságot a szerelmeseknek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr922219029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása