stivanleroy 2010.08.30. 12:11

Német pszichó

A boldogságtól ordítaniEmber tervez, Nyájas Olvasó, aztán jól úgy marad. Biztosan ismerős az érzés. Mi is így alakultunk, a múlt hét a vártnál is macerásabb lett (majd mesélünk róla egy-két posztban, már voltak ötleteink a témában). Most viszont újult erőkkel folytatjuk kultúrmissziónkat, az Ön nagyra becsült szórakozásának szolgálatában mindenek felett. Ma például igazi multikulti összefüggéshálóval kedveskedünk: Erdélyből Hollywoodon át Németországig kacskaringózunk, tisztelettel.

Ma ünnepli ugyanis születésnapját Tisza Kata írónő, médiaszereplő, édesanya - aki körül ádáz irodalmi viharok voltak egynehány éve még. Szerintünk a könyvei nem rosszak (már amit olvastunk), Kata rokonszenves ember (a belőle töményen sugárzó hormonális erőről már nem is beszélve), csak azt fájlaljuk, hogy édesanya lett. Mármint egy ilyen jó csaj ilyen hamar... Hát ejnye. Sebaj, az asszociációs motort beindította: ő írta a Magyar pszichó című könyvet, amiről azonnal beugrott az Amerikai. Amiről inkább az eredeti, a film, by Hitchkock. Amiről egy videóklip, a német The Bates nevű punkbandától. Amiben egy Michael Jackson-nótát dolgoznak fel. Unter uns gesagt: ha nem is jelent helyet a Rock And Roll Dicsőségcsarnokában, nem lett rossz az eredmény. A klipben szereplő lány pedig szintén igen tehetségesnek tűnik. Fogadják szeretettel.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr922258477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása