stivanleroy 2010.09.03. 06:24

Babetta

ÍÍjjá!Na jó, speciel ez a jármű nem szerepel a mai posztban. De még egy vacak Simson Schwalbe sem. Pedig azoknak még valami vicces bájuk is volt. Nem is beszélve a rózsaszín Simson robogókról. De sajnos nem a Nyájas Olvasó Alázatos Szolgája Csikós Zsolt, hogy retrójárművekről tudjon érdekfeszítőeket írni. De ha az átlényegülés megtörtént, becsszó lehozzuk a lemaradást (no jó, azt azért nem: Csikós úr valószínűleg a semmiről is baromi jól írna, a Totalcar eszméletlen mázlija, hogy autóhomoszexualita a lelkem).

Ellenben, születésnapja okán (és mert az Ön Alázatos Szolgája négy évesen még szerelmes volt az általa életre keltett figurába,) muszáj szót ejtenünk az ország legismertebb Babetta-tulajáról. Az ország legismertebb Babettája sárga volt, és gyógypapucsban kellett vezetni.

Igen. Görbe Nóra ünnepli ma a születésnapját, amihez nagyon sok boldogságot kívánunk, és a magunk részéről egy hangulatos videóklippel szeretnénk megemlékezni Linda énekesnői karrierjéről. Mert volt neki, nem is rossz lemezekkel és dalokkal (szerzőként így hirtelen Bornai Tibor, az Első Emelet, és Szikora Róbert ugrik be – utóbbit csak azért említjük, mert állítólag vannak, akik szeretik).

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr832267257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása