Ha betartják, úgy jóNyájas Olvasó, Ön nem kis örömet okozott kicsiny kollektívánknak, amikor kivételesen az általunk is nagyra tartott Kozma Orsi esküvőjét keresgélte a leginkább, a szokásos betevő szomszédlányos pornót a második helyre szorítva. Olyannyira örültünk ennek, hogy megajándékozzuk Önt valamivel, ebből az örömteli alkalomból. Egyébként is: már tervezzük egy ideje.

Noha az esküvőről továbbra sincs anayagunk, Kozma Orsi-pornótól pedig továbbra is egyhangúlag elzárkózunk, mutatunk párat a művésznő életművéből. A Tereskovát nem találtuk meg, pedig az lenne nyilván a cseresznye a hab tetején.

Amikor a kis vörös feltűnt a nagy nyilvánosság előtt:

 

The beginning of a beautiful fanship. Vagy mi. Cotton Club Singers a múltkor már volt, úgyhogy ugrás a szólópályafutásra. A dal állítólag túl szép, szerintünk csak simán jó: kellően előhozza Orsi torkából azt, ami ott van.

 

Ez meg állítólag az igazi szerep. Ő biztos tudja, nem vitatkozunk, jó a zene. Ahogy a jazzes-rockos pop és a Cotton-féle világ is jól állt nkei. Egyúttal tisztelettel felhívnánk a figyelmet a klipben statisztáló Üvegtigris-szereplőre is.

 

Orsi, a celeb, kedvenc honi videóink előállítója, a juj.hu prezentációjában.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr392288431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása