stivanleroy 2010.10.20. 09:10

Útravaló

Rock MeNyájas Olvasó, hacsak nem bizonyos valaki vagy, úgy ez a poszt sem neked szól. Ugyanakkor mégis. Kicsit de. Akármennyit tettek az illetékesek azért, hogy ez dal megkopjon, nem jött nekik össze. Na jó, ehhez persze kell az, hogy ahhoz kötődjön, akihez kötődik (ez jól meg lett aszondva, mi?). Üzenete ugyanakkor univerzális, helytől és időtől független valami. Lájkoljuk, persze. Naná. És üzenjük, ha az a bizonyos valaki vagy. Számon lesz kérve, úgy tartsd hozzá magad.

Erről van szó eredendően.

 

És van egy ilyen is. A képminőség borzalmas, de hosszabb. És kiderül belőle, hogy Csipa igenis tud énekelni. A Huligánok meg zenélni; hogy mivé lettek, a közönség hibája. Mi a mai napig nem tudunk haragudni rájuk.

 

Plusz egy videó rovatunkban: ugyanez intenacionálisul.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr652382842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása