stivanleroy 2010.11.08. 21:20

Tegnapelőtt

III.Nyájas Olvasó, felettébb szép este volt a tegnapelőtti. Tíz hosszú év után újra láttuk Gordon Matthew Sumnert (és Dominic Millert, akit zenészkörökben nem szokás nagy lumennek tartani idehaza - érdekes módon Stingnek vagy húsz éve kiválóan megfelel). Tíz éve nem volt még pipipauze a koncert közepén, de amikor Stingből kitört a Police énekese, vagy a korai szólista, akkor azért pláne remek volt a buli. Loptunk egy videót a szakblogból is. Övék a dicsőség, miénk az öröm. A blogmotor meg monnyonle, ezt egy nappal korábbra szántuk.

 

És volt ez pörgősebb is.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr162434699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.11.08. 22:52:17

Jaj, de elmentem volna erre! Csak nem fért volna bele, hogy az öcsikémnek is én finanszírozzam, egyedül meg nem volt kedvem. Pedig ezek szerint nem lettem volna egyedül.

A Gagán is voltál? ;)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.11.09. 08:31:04

Én is ajándékba kaptam :-( (Amit nagyon sajnálok, az a tavalyi Leonard Cohen volt, a maga tízezres jegyárával - na, ebből kettő már nem volt finanszírozható).

Egyszer most már tényleg meghallgatom ennek a csajnak a számait - addig nem tudok nyilatkozni. A (látszó) fő profilja pedig a Velveten bőven követhető :-) .

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.11.09. 09:49:43

Ezentúl én úgy állítanám be a dolgokat, hogy Sting csak a kerek születésnapjaidat érzi elég jó ürügynek arra, hogy Budapestre jöjjön.

Megvan a művésznő mindkét albuma, ha érdekel. Egyébként az olyan őrületek ellenére, mint a nyershúsból varrt ruha, egész hallgatható zene. Kb. mintha az Erasure átoperáltatta volna magát Sabrinává, és felszállt volna a füredi diszkóhajóra ("Alle Liebhaber der guten Popmusik..."). A klipjein meg jókat mulatok. Mintha Agatha Christie-t nézne az ember, folyton megmérgeznek valakit. Lehet, írok egy posztot róla...
süti beállítások módosítása