stivanleroy 2010.11.12. 13:05

Hello, Hello

Here comes the weekendNyájas Olvasó, a péntekkel sosem egyszerű a helyzet. Te is inkább lennél Philadelphiában, mint a munkahelyen, mi sem vagyunk frissebbek, és érdekes/izgalmas témát sem egyszerű találni, Ilyenkor bármi jó lehet, ha van benne ötlet. Így jártunk most mi is: az utazás közbeni zenehallgatás adta meg a szükséges ihletet. Mit ad Isten, Dave Stewarthoz erősen kötődik a téma. De ha ez megnyugtat, ő nem énekel a dalokban (pedig nem rossz az), csak mindenféle női hölgyek. Két nóta, csak itt, csak most, csak Neked.

Tehát. A Bananaramában feltűnt Siobhan Fahey volt Dave felesége. A Shakespeare Sisters egyik fele, a másikuk Marcella Detroit, aki kellemesen felejthető semmi különös karriert futott be, miután felezte az együttes létszámát. Mondhatni szóra sem érdemes. Viszont ez a nóta szólt reggel a fülünkbe, és azóta sem jött ki belőle. Teljesen érthetően, mondjuk. Már akkor is szerettük, mikor azt sem tudtuk, mi ez.

 

A reggeli napsütésben egész jó volt. A délutáni borongáshoz ez inkább passzol (ráadásul ez lehetett a legnagyobb slágerük, written by David A. Stewart, hogymikvannak, nahát). Külön élmény az emelkedett hangulatba szinte belerobbanó helyrerakó-cinikus előadásmód.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr312444330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.11.12. 22:19:07

A Stay-t Dave Stewart írta? o_O

Arról nincs videód, ahol a szerző adja elő a számot? ;)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.11.13. 10:14:01

Videóm nincs...

Csak egy rövidke válogatás, amiben nincs Stay:
weaponsofme.com/entry/the_dave_stewart_songbook/

De itt van egy lista a dalokról:
www.artistdirect.com/nad/window/media/page/0,,4715716-16588184,00.html

Itt pedig egy bővebb lista a dalokról. Khm.

w17.easy-share.com/1701262106.html

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.11.13. 11:18:21

Viccből kérdeztem, de nem tudok olyat kérni, ami ne lenne meg nálad. :)

Így is jó volt, ez egy hatalmas szám. A saját listámon is rajta volt, de aztán pont 31. lett. Mondtam, hogy magammal sem fogok egyetérteni...

Kösz!
süti beállítások módosítása