Catherine, ma belleNyájas Olvasó, különösebb érzelmeink nincsenek a tévés "tehetségkutatókkal" kapcsolatban. Egészségükre, csinálják csak nyugodtan. A körítésként feltálalt hiszti, a járulékos műsorok, és az elálló fülű szerkesztő-műsorvezetők már más lapra tartoznak, de tegnap valami zseniálisat láttunk. És segítünk megfejteni a képet: eredetileg harangot kerestünk (angolul bell), és őt (Catherine Bell) találtuk. Szorosan nem kapcsolódik semihez sem, de lájkoljuk a fotót.

A harangot pedig a Ding-Dong miatt keresgéltük.

Nem tudjuk, Nyájas Olvasó, Te hogy vagy vele, de mi tegbap imádtuk ezt a dalt. És szent meggyőződésünk hogy az előadó részéről is fricska, mi több: zseniális önirónia volt. Boldolgult bulvárújságíró korunkban csak egy embernél sikerült nagyon rosszul szerepelni (azt sem önszántunkból, de ez a lényegen nem változtat), az illető pedig Csonka András volt. Aki amúgy kedves, segítőkész, barátságos fazon.

Mindegy. Ahogyan ezt a felettébb idétlen dalocskát felvezették, ahogy azt Csonka előadta - az valami zseniális volt (és ezt üzenném az Eurovíziós Dalfesztiválnak bármilyen jelentőséget is tulajdonító olvasóknak: ez a dal megnyerte; erősen gagyi nemzetközi esztrádműsor, nincs semmi jelentősége. Aggódni azon, hogy ki énekel magyar színekben, pláne, hogy micsodát: irigylésre méltóan fölösleges időtöltés).

Mindenkinek, aki szereti.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr182462576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.11.21. 16:59:14

Kétségtelen, hogy a Ding dong volt a hétvége csúcspontja! Nemcsak azért, mert a tisztelt mentoráltak egyre soványkább teljesítményt nyújtanak, hanem mert Csonka igazi revü-sztár lehetne, ha lenne még ilyen manapság. Mint Paudits megboldogult kamaszkorunk hajnalán. Dehát nemcsak mi születtünk későn...

Nekem is nagyon tetszett, mert lájkolom a profiságot és természetesen az öniróniát is.

Aztán a versenyzők elénekelték még ezt is:

www.youtube.com/watch?v=FW0BnKTnQFs

Éljen a Wekerle-rock!

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.11.21. 19:59:36

Szerencse, hogy a sajtós brigádnak nem ugrott be a másik, csatornaközeli dal a telepről (és az felrémlett vajon nekik, hogy a dal szerzője a konkurens műsorban zsüror?).
A maga kedves esetlenségével megdöbbentően vállalható klip még ma is :-)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.11.22. 08:59:36

@stivanleroy:
Hogy ugrott volna be? A legsúlyosabb mindkét műsorban a zenei szerkesztés. Clau is bemondta már, hogy a Girls just wanna have fun következik Hannah Montanától. Mondjuk, én meg róla nem nagyon tudom, hogy kicsoda. Meg ál-leszbi dalt adnak egy kamaszfiúnak. Ez kicsit olyan, mint amikor a gregorián kórus más korabeli sláger mellett elénekelte a Loosing my religiont is. Vagy a világ legnagyobb vicce volt, vagy az ész nélküliség legnagyobb példája. Utóbbira gondolok ma már.

A klip fantasztikus. Ez volt a kilencvenes évek, mielőtt a gagyi Scooter majdnem megölte az igazi zenét. Így néztünk ki, így nézett ki a környezetünk, és az egyik későbbi Bestia vokálozik. Ez csak most tűnt föl.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.11.22. 15:05:45

@Reckl_Amál: Hannah Montana... Anyám. Amúgy ígéretes testi adottságokkal bíró, nem hamisan éneklő tinilány. Az új korok Britneyje, az összeomlás előtt.
A gregoriánon anno én is jót rötyögtem.
(Na most: egy átlagos kamaszfiú azért rengeteget tud ám a leszbikus kapcsolatokról. Azoknak egy bizonyos szegmenséről legalábbis. Vagy arról, amiről azt hiszi, hogy az).
A Bestia fel sem tűnt, de ekkoriban még tényleg előfordult, hogy a vonagló jócsajok (ha és amennyiben, ilyen értelemben a Baby Sisters jobban bejött) még énekelni is tudtak.
Nem mindenki, persze, de volt ilyen :-).
süti beállítások módosítása