Nem Mihalik EnikőNyájas Olvasó, megint ránk jött a címlapvágy. Nyugalom, mire ezt olvasod, már rég el is múlt. Inkább csak a kíváncsiság vezérel: ha az összes trendi szót beleírjuk a címbe, kikerülünk-e a Világ szeme elé? Oké, a zsidó, a muhaha és a Zsiguli/Lada, ill. a Matolcsy, Orbán, Gyurcsány szavak hiányoznak. Azért mindent mi sem. Bocs. Cserébe megkímélünk a fölösleges hírektől is: nincs Mihalik Enikő (ki az a Mihalik Enikő, az ég szerelmére?), nincs Pirelli-naptár (ki nem sz*r le egy repiajándékot?), de még coolozás sem. Coolozás = NEM MENŐ.

Ennyit azért adunk:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr652504036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.10. 23:41:30

Sajnálattal látom, hogy (még) nem sikerült.

Egykori társszerzőségem színhelyén, a Fikán, a másik vendégművész minden posztjához betette a "kakiszex" taget - ami, ugye, jobb, mint a politika, ahogy itt olvastam - néha bejött.

Egyébként pedig a little help from your friend: VV4, Szíj Melinda. Hátha.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.10. 23:42:39

(Hülyéskedik a blog.hu. Ez csak technikai, moderáld szerintem.)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.12.11. 14:14:02

@Reckl_Amál: a blog.hu-val kapcsolatos véleményeket pedig nem moderálom, itt még szabad.
süti beállítások módosítása