Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem csakNyájas Olvasó, a következő hetekben még nem keveset fogunk hallani Szabó „Márnemtilda” Erika hátsó feléről. Látni is fogjuk mindahányszor, ami tulajdonképpen érthető. Persze. Soha rosszabb látványt. Öt nem zavarja, és minket sem zavar, hogy őt nem zavarja. De azért finoman megjegyeznénk, hogy érdemes egyébként is figyelni rá. De úgysem lesz szó erről. Csak a seggéről. Pedig éppen ledöntött egy merev kulturális tabut.

Mert, Nyájas Olvasó, íme: színésznőszámba vesznek valakit, aki sorozatban játszott. Persze, fontos szerepet kap a bizonyos tompor, de nem kéne ennyinél leragadni. Még ha nem is számíthatunk többre idehaza. Hö, a Tilda segge, banyek.

Tekintsünk el attól, hogy egy meglepően kedves és barátságos, ráadásul nem hülye embernek tűnik, ha magát adja, és... Mégse tekintsünk el, mutatunk valamit, ami miatt az Origo filmes rovatát kimondottan szerethető valaminek tartjuk (ott ugyanis dolgoznak is, ami nem lebecsülendő körülmény).

 

Nem tudom, lejött-e, Nyájas Olvasó: egy helyes, rokonszenves csajszi látható a képen, aki éppen szakítani készül a celebléttel, hogy szétcincáltassa magát – merthogy ment a Színművészetire. Ott meg az az oktatás lényege, hogy szétcincálják azt a személyiséget, aki bekerül. Aztán összerakják valami más módon. Egészségükre. A perverz az, hogy ezt Erika tudja, és mégis akarja. Pedig már valaki: celeb, sztár, ismert valaki, játszik színházban, elfogadták. Elhívták az Üvegtigrisbe, ahol azért szintén fel szoktak tűnni tehetségtől nem mentes teátristák (ha Méhes Lászlónak nem derogál ide beugrani egy néma támolygásra, az azért jelent valamit). És figyelem, most jön a fontos: a Színművészeti (megint, de Erdélyi Tímeáról azóta sem hallottunk – vegyük úgy, hogy a borzalmas pécsi Da Vinci kód – zs. kat. scifi mixtúra nem volt) befogad valakit, aki sorozatból jön. Lám: lehet attól valaki ember, de még színész is, hogy barátok közt volt éveket. Ez az alapvetően sznob és belterjességre hajlamos világ lazított egyet – és ez jó. Valami újnak tűnik, mindenesetre.

 

Foglaljuk össze még egyszer, mert veszőfélben van a fonál ennen magunk számára is: adott egy csinos, kedves, tehetséges színésznő, akire talán érdemes lesz figyelni a későbbiekben is. Amiről pedig hallani fogunk, az a(z amúgy vitathatatlanul formás) feneke Bár boldogult újságíró korunkban is kimaradt a szórásból, így ennél többet nem tudunk róla, azt kell mondjuk: kár. Ennél talán többet is érdemelne:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr912517525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.16. 09:20:32

Már akkor is normálisnak tűnt, amikor barikköztös volt. Fogalmam sincs, miért cserélték le az eredeti Tildát, de jobban jártak Erikával.

"fontos szerepet kap a bizonyos tompor, de nem kéne ennyinél leragadni"

A hatvanas évek kebelcsodái Sophia Loren, Raquel Welch meg Ursula Andress voltak. Nem szégyen, ha valaki még bombanő is, attól még lehet legendás filmcsillag. (Marilyn Monroe-t is szeretjük, a legendásságát, szépséget sem vitatjuk, de azért nem ő a világ legnagyobb színésznője.)

Jó, hát nem biztos, hogy Szabó Erikára is ilyen karrier vár, de a producerek ügyesek, hogy rátaláltak. Fiatal jócsaj, és szerencsére nem Ribancz Lilla.
süti beállítások módosítása