NERNyájas Olvasó, találtunk egy dalt, amit nagyon kedvelünk, de nem nagyon ugrott be semmi kapcsolódó téma. Talán az e heti koncert egy bizonyos hajón, de azt inkább más dallal reklámoznánk. Még azt is ki kellene találni, ez a dal melyik legyen, de ennél nagyobb baja senkinek se legye, nemde? Most viszont beugrott egy rendezvény, amire tisztelettel felhívnánk a figyelmet.

Nem szeretjük a politikát továbbra sem. Leszögeztük már párszor: vonzóbbnak tartjuk a kakiszexet, mert azt legalább minden érintett élvezi és akarja. Sőt, néha még gusztusosabb is a hazai politikánál. Számos politikusnál meg abszolút értelemben is.

De. A sajtószabadságot szeretjük. És ezzel nem vagyunk egyedül. Ma például lesz egy tüntetés is az ügyben. Este hatkor, a Szabadság téren. Nyájas Olvasó, ha mennél: biztos megtalálod majd. De mindegy is, többet ilyen témákról nem beszélünk (hülyék lennénk, van így is elég bajunk).

De a már emlegetett dalt – minden összefüggés nélkül, naná, mit tetszik képzelni – beraknánk, tisztelettel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr752527746

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pofádat befogod! 2010.12.21. 00:30:42

Állítólag 1500-an voltunk. Nem tudom, nem számoltam. Lehettünk volna többen is. Hisz egy olyan törvény ellen tüntettünk, ami ellen még a Magyar Hírlap is tiltakozik, márpedig ők nem a túlzott ellenzékiségükről híresek mostanában. Úgy látszik még Széles...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása