Nyájas Olvasó, még mindig nem szántuk el magunkat képes poszt kirakására. Cserébe (ha már karácsony van még pár órán át a mai napon is) adunk még néhány videót, amiket az elmúlt napokban találtunk. Egész jók, és egy részük nem csak a maga módján. Na jó, azért persze főként úgy.

Az első valami székelyviccre emlékeztet: még nem tudtuk eldönteni, szeretjük-e vagy sem. A szám kissé elcsépelt, a feldolgozás mérsékelten (sem) ötletes, a klip nehezen értelmezhető, és az énekesnőre adott kötött ruha sem kimondottan előnyös.

A fehérnép viszont magában helyeske, mikor épp nem mórikál. Ami sajnos nem eléggé gyakori, úgyhogy tulajdonképp úgy tűnik, annyira nem lájkoljuk a dalt. De a karácsonyi klasszikus klipkommentálós változata már a csapból is folyik, attól megkímélünk, Nyájas Olvasó.

 

Ennél egyértelműbben osztályozható ez a paródia, amiben Miley Cyrusnak (aka Hannah Montana) állít görbe tükör alakú emléket a paródiákra szakosodott csajszi. Amerikai produkciónak sejtjük, az olykor a Mirigyet is alulmúló poénok alapján (apropó, a jelek szerint az Irigy Hónaljmirigy hosszú évek után megint értékelhetőnek mondható lemezt adott ki – legalábbis a netre kikerült számok jobbak a sokévi átlagnál). Felmerült valahol korábban a kérdés: na, Hannah Montana tényleg valami ilyesmi.

 

A Venetian Princess nevű one woman show paródiákra szakosodott: már ott tart, hogy kicsit át kell alakítania a dalokat, hogy a YouTube felengedje őket a netre (pedig a Guglinak még viszonylag jó humorérzéke szokott lenni...). De ez a legédesebb, minden kockák álma. Mi is jókat rötyögtünk rajta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr502540037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása