stivanleroy 2011.01.03. 23:10

Ez is megvolt

Don't marry him, love me...Nyájas Olvasó, vannak az ember életében olyan filmek, amiket mindig meg akar nézni, ám ez valamiért sosem jön össze. Ilyen volt esetünkben a Francia csók című (amúgy kellemesen könnyed) filmetűd. Nm vártunk tőle semmi egetverően különöset, ám mindezt messze az elvárásokon felül sikerült hoznia. Jó színészek, kedves történet, tényleg szép tájak - szóval, Nyájas Olvasó, ha kellemes uszkve másfél órára vágysz, szavazz bizalmat a kislányos Meg Ryannek, a Depardieauéőáü... ehh, depárgyiősített Kevin Kline-nak, és az ijesztően fiatal(os) Jean Renonak.

Szerintünk ennél több érv nem is kell:

 

Ez meg egy másik: Harry és Sally. Ezt láttuk jó párszor, de szintén remek zenéje van, és itt is játszik Meg Ryan. Nem vagyunk rajongói, de egy adag bizalmat ezek után mindig megszavazunk neki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr462558671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.01.04. 12:22:15

Szerintem a két film nem ugyanazon a szinten van. A Harry és Sally sokkal kedvesebb a szívemnek, pedig mindkét változó tényezőt (ffi főszereplőt) egyformán kedvelem.

A Francia csók nekem kicsit bárgyú, és az sem tetszik, hogy Kevin Kline borostás. :)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.01.04. 14:49:29

@Reckl_Amál: Nem mérföldkő a Walk of Fame-en. De soha rosszabbat, és boldogan halhatunk meg :-) .
A borosta pedig a jelek szerint fontos kifejezőeszköz: ahogy feltűnik az arcán, egész más lesz az egész ember.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.01.05. 10:36:32

@stivanleroy:
Ezt aláírom. De ha már Kline + borosta = Vanda.
süti beállítások módosítása