HöNyájas Olvasó, mármint a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből. Mocskos kommunistákok, akik vagyunk (az öngondoskodó kommunistákok: még hogy ciki az Abszurdisztán szó ismételgetése... Különben is: Grendel Lajos felvidéki írónál találkoztunk vele először). Pfujj, monnyunkle. És mármint a szelvényvagdaló cilinderes (Ne hunyorogj, Móric, így is megismerlek – mondja az egyszeri Jobbi skinhead a kínai piacon) nyugdíjbörziánerek szűzlányvértől csöpögő karmaiban. Bocs, azt a pénzt tőlünk vonták-vonják, akármit is mond doktor Ötker, a népszerű bulvárszerverhacker.

És hogy rövidek legyünk. Szerinted ez volt:

 

Mi csak azt szeretnénk kérdezni, hogy

 

És tegyük hozzá: ha továbbra sincs jobb ötleted, hát

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr742599666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.01.20. 12:45:13

Nem nagyon hagytak nekünk alternatívát. Ezért volt ez az egész szemétség.

Eredetileg persze lehetett volna választani. De még a fideszeseknek is csak a 30%-a áldozott volna a forradalomra. De az Arany Papucs díjas Matolcsy bekeményített.

Nekem a Sexy Sadie című szám is eszembe jutott, ha már. Persze nem úgy, ahogy a világ gondolja (hogy egy Sadie nevű lánynak szól), hanem ahogy Molnár család gondolja Beatles-könyvében. Szerintük, ugye, a szex és a szadizmus szavak elegyítését jelenti a cím. Egészen pontosan kakiszex.

Apropó Matolcsy! Operettprimadonna barátnőnk színpadi partnere egyszer egy Matolcsy-féle figura volt. Ezen sokáig nevetgéltünk. Ma már főleg az van meg, amikor "Matolcsy" összecsapja a bokáit huszárosan, és határozott "Tánc!" felkiáltással ropni kezdi a Szép város Kolozsvár zúzós részét. (Remélem, el tudod képzelni...)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.01.20. 13:28:49

@Reckl_Amál: Vicces: az egyik online kalkuláció szerint még így sem járok lényegesen rosszabban (akár még sőt is lehet belőle). De ez legalább az enyém.
A Molnár család... No igen, a mai napig nem tudom, hogy akkor ezt így hogy. De szürreáliának utolérhetetlen.
A matolcsoidot pedig inkább el sem szeretném képzelni (hacsak ez nem azonos azzal a traviprodukcióval, amit olykor emlegetsz).
By the way: nem lehetne inkább Matolcsynéra bízni a dolgokat? Neki legalább van valami affinitása a gazdasági kérdésekhez...

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.01.20. 14:12:02

@stivanleroy:
@stivanleroy:
:DDD
Nem, a Matolcsy-imitátort nem a nőimitátorok között láttam.

Nagyon jó kis könyv volt az! Sajnos az enyém már szétesett. Az idősebb Molnár állítólag drámaíró volt. A könyv végében fel is sorolták a műveit. Nekem a Kossuth apánk (, a punk?) a mennyekben című drámája a kedvencem. Látatlanul. Eperjes ezt is eljátszhatná.

Én úgy mentettem, ami menthető, hogy a cafetériám egy részét önkéntesbe teszem. Mondjuk, a havi összegből azért nem jön ki 40 év alatt sem a malibu életalkony, de az is valamicske.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.01.20. 14:39:01

@Reckl_Amál: Attól még lehet valaki drámaíró, hogy egy szál drámaközönsége nincs. Zág són. Szamócának Kossuth vagy a mennyek szerepét szánod?
A cafeteria ilyetén alkalmazásán majd jövőre gondolkodom, akkor lépek ugyanis itt felsőbb osztályba :-)

lindalee 2011.01.20. 22:37:45

@stivanleroy: Zág són! Hihihihiháááháháháháháháhháá de rég nem hallottam!! (bocs)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.01.20. 22:53:33

@lindalee: :-D Ezért már megérte használni ezt a kedélyes fordulatot...
süti beállítások módosítása