Nyájas Olvasó, van itt mindenki (inklúzive Európai Unió) legeslegnagyobb örömére ez a médiatörvény (Navracsics reakciója megvolt a kiszivárogtatásra? Miszerint: nem illik foglalkozni vele, míg ő nem válaszolt – és arról azóta sem beszél senki, hogy akkorát hazu... őőő, csúsztatott tartalmi kérdésben, hogy attól hirtelenjében mi kezdjük magunkat rosszul érezni, mert hát valakinek azért kéne; mindegy, mellékvágány). Ami kötelez dolgokra. Ehhez kérjük segítségedet, Nyájas Olvasó. Szavazz. Minket érdekel a véleményed.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr922611752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lindalee 2011.01.25. 23:27:56

Na ne már ez most komoly? Inkább legyen felnőtt oldal, hogy nehogy megbüntessenek valamiért. Cserébe sokkal kevesebben fogják megnézni? Szerintem legalábbis sokakat visszatántorít a kérdés, hogy elmúltál-e már 18? Mert miért is kérdez valaki ilyet? Ezután a kérdés után mindenki valami rosszra asszociál, hogy valami "csúnya" dolog lesz itt, inkább nem kattintok ide. Ó mens! (háhá ez a múltkorid miatt jutott eszembe :) )

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.01.26. 08:08:26

@lindalee: Ojj. :-)
Ennek történelmi gyökerei vannak idehaza, a Nemzeti Együttműködés és Teherátvállalás Rendszeréből kifolyólag. Előre cenzúrázod magad, hogy az illetékeseknek már ne legyen annyira sok dolguk.

Na, így működik a mi technikai kérdésekben esetleg nem teljesen eurokonform médiatörvényünk.

padmasambhava 2011.01.26. 13:41:06

Egyértelmüen jó dolog az, ha felnött egy oldal ? Néha olyan jó gyerek(es)nek lenni...

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.01.26. 14:01:18

@padmasambhava: www.youtube.com/watch?v=zmIV8mdJfXU

Egyik nagy kedvencem is így érezte anno :-)

Nem kell mindig teljesen felnőttnek lenni.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.01.26. 14:46:55

A "zsidó" opciót választottam.

Zsidózni gyerekek előtt is lehet, attól nem csorbul a lelkük. De ha meglátnak egy női mellett fedetlenül, abból ki tudja, mi sül ki.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.01.26. 15:29:00

@Reckl_Amál: Igyekeztünk a jellemző reakciókat felkínálni.
süti beállítások módosítása