stivanleroy 2011.01.27. 15:53

Just for fun

For FunNyájas Olvasó, lélegzetelállítóan nagy ívű terveink kivitelezésére szokás szerint nem jut lehetőség. De azért nem adjuk fel, lazsáltunk itt a héten már eleget. Úgyhogy mutatunk egy klipet, amit lájkolunk. Nem új, nem formabontó, de remek, még mindig. Be kell látnunk újra: hiányzik a Housemartinsnak ez a leágazása. Meg persze egy jó minőségű Housemartins-anyag is. Az elérhetőeket nem az audió minősége miatt szeretjük.

Az igazán kellemetlen persze az, hogy pontosan nem is értjük a szöveget (a Beautiful South imád káromkodni, itt pedig ruhaméretekkel/péniszhosszokkal játszik. Jellemző). Egy hosszabb kitétel van, ami miatt úgy sejtjük, egyet tudunk vele érteni, szövegileg is. Zeneileg az első pillanattól kezdve. Szóval:


„Ah, the anorexic chicks,
The model six,
They don't hold no weight with me,
Well, eight or nine,
Well, that's just fine,
But I like to hold something I can se „

Valamikor csak megírjuk a többit is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr802618409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása