LasarNyájas Olvasó, nehezen szabadulunk a közéleti tematikától, de legalább (ennen, hagyományként tisztelt szokásaink okán) zeneileg igyekszünk ellenpontozni az írásos tematikát. Nem kis örömünkre, egyébiránt: túl a blog kétszázötvenedik bejegyzésén aktuális volt már nagyon kedvenc duónk egyik örökbecsűjét felidézni. Az egész poszt apropóját szolgáltató illető meg örüljön a társaságnak.

Nem annyira a Liszt Ferenc Repülőtér nevének tudományos ellenzőinek kinyírása mozgatott meg minket (ami azért nem szép: de sajnos nem lep meg pártunk és kormányunk ilyetén reakciója – mindent átolvasva legfeljebb az, hogy egy nyomorult kötőjel ilyen súlyos ellenforradalmi tett, mi azt hittük, hogy a józan ész nevében az egészre mondtak nemet), bár kétségkívül cifrább, egyszersmind egyszerűbb történet, mint a másik.

Mely szerint Lázár János hódmezővásárhelyi város- és budapesti frakcióvezér közölte, hogy aki nem dúsgazdag, az magára vessen. Persze, nem úgy mondta, nem akkor mondta, rosszindulat, Audi, miegyéb. Mi kérünk elnézést.

Ennél hangulatosabb egy másik blog éles szemű felvetése: a lézernél is gyorsabban suhanó politikus azt a vagyont, amire oly nagyon büszke, bizony mind-mind közpénzből, a mi adóforintjainkból szedte össze. Legálisan, persze, a törvény betűjét messzemenően szem előtt tartva. Csak hát izé: még akkor is lehetne szerényebbnek lenni, ha csupán az emberi jó érzést köpi szembe a valódi munkaerőpiacot hírből sem ismerő karrier. Mert az kétségkívül igaz, hogy akinek van esze, az politikusként szedi meg magát piszkosul, de ettől még pont annyira gusztustalan, hogy a sokszor ellentétnek hozott kakiszexre meghitt, ízléses, szeretetteljes valamiként kell gondolnunk.

Pet Shop Boys, hogy valami jó is legyen a napban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr492758025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.21. 11:47:41

A repülőtér hisztérikus sebességű átnevezése a Gyurcsány-fóbia legsúlyosabb tünete. Egyébként mindegy. Tegyék csak nyilvánvalóvá, melyik Ferire NEM gondolnak. Lisztnél sokkal rosszabb is lehetne.

A Lázár-üggyel kapcsolatban meg az jutott eszembe, hogy a hekk azért történhetett meg, mert mindenki el tudta képzelni a legnagyobb kormánypárt frakcióvezetőjéről ezeket a kijelentéseket. Teljesen hihető, hogy egy vezető politikus ma ezt gondolja a világról Magyarországon. Még egy politológusnak is, hiszen Török Gábor is megírta.

Egyébként nem az megy ma Magyarországon politikusnak, akinek van esze. Hanem az, akinek nincs semmi mása, csak egy kis ravaszsága. Ez kdnp-sekre nem vonatkozik, de ők úgysem léteznek.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.21. 14:11:48

@Reckl_Amál: Nekik nyelvtehetségük van. A jelek szerint azt sem szabad lebecsülni.

lindalee 2011.03.21. 21:18:51

@Reckl_Amál: Ó hogy én a Ferihegy kapcsán Gy. Ferire nem is gondoltam! Ez komolyan nem jutott volna eszembe! Milyen naiv vagyok. Amikor meg az elbocsátásokról olvastam, eléggé megdöbbentem. Ilyen tényleg van? Olyan nehéz elhinni.

lindalee 2011.03.21. 21:20:00

Ez a folyton visszatérő kakiszex-motívum, hááát! Hehe :)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.21. 21:41:11

@lindalee: Biztos haza akarsz jönni? Itt egyre bolondabb a világ.

Kakiszex: próbáltam a leggusztustalanabb témát kitalálni, ha már politika. Aztán rájöttem, hogy a politika rosszabb. Viszont meglepően népszerű kulcsszó...

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.22. 08:35:04

@lindalee:
Ne hallgass S.T. Ivanra! Gyere csak haza, ha itt az idő! Ilyen zegekben-zugokban, mint ez is, egész jól ki lehet bekkelni az egészet. :)

lindalee 2011.03.22. 16:57:43

@Reckl_Amál: Köszi @Reckl_Amál, nagyon kedves vagy, jól esik a biztatás. Igazából sajnos csak 4 hónapra megyek haza, aztán irány Oxford. De onnan minden esetre sokkal könnyebb hazalátogatni és most kell világot látni, amíg nincs gyerek. Szóval egyik szemem sír, mert látom a barátaim letelepedni, családot alapítani stb. A másik szemem viszont nevet, mert sok új tapasztalatot-élményt fogunk így szerezni (meg ugye szakmailag se semmi Oxford). Igazából örülhetek, hogy ilyen vőlegényem van, mert magamtól ki sem dugtam volna az orrom otthonról :)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.22. 18:04:38

@lindalee: Oxford. Well. Khm. It might be a kind of asztakurva. :-)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.23. 08:45:17

@lindalee:
Csak turistaként jártam Oxfordban. Üdvözlöm a múzeum Brachiosaurusát. :)

Egyébként gratulálok!

lindalee 2011.03.23. 17:37:20

@Reckl_Amál: Köszönjük! Átadom, ha arra járok :)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.24. 07:05:41

@lindalee: Nem csak nálunk kapnak tanszéket, de Angliában is? Aggasztó tünetei vannak a felsőoktatásnak...

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.24. 11:34:02

@stivanleroy:
:D

Hát, kérem, akinek két agya van, annál a kor nem lehet akadály.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.24. 12:26:31

@stivanleroy:
Ez egy sarkalatos különbség a két ország között.
süti beállítások módosítása