Don't YouNyájas Olvasó, míg odaát megint álldogál a bál (az jelent valamit, hogy sokkal kevesebben védik márnemFür Tompikát, mint tavaly ilyenkor tették volna?), mi inkább mutatunk egy jól sikerült duettet. Úgy jó, ahogy van, és valamiért úgy sejtjük, Te is kedvelni fogod. Pedig ha úgy nézzük, semmi különös nincs benne. Ráadásul a Boney M hasonló című remeke után született. Sőt. Tudod mit? Több dal lesz, megjött az ihlet. Később bánni fogjuk, hogy így pazaroltunk, de muszáj őket megmutatni. Bocs.

Olyik hétvégénk más, mint a többi. Nem biztos, hogy tudunk posztolni, de érnek új impulzusok. Ez is egy ilyen volt, végre rendesebben el tudtunk mélyedni Jim Kerr és Charlie Burchill életművében. Eddig csak távolról tiszteltük őket, de most megerősítést kaptunk: ugyan nem legfőbb erényük a heterogén zenei világ, legalább következetesen jók. Ezt se becsüljük le, nem kis érdem. Ennek örömére gondoltunk posztolni egy Belfast Childot. Mondjuk ezt, ha van belőle izgalmas darab:

 

Aztán persze megint tovább kattintottunk. Mi a másik kihagyhatatlan nóta, ha Simple Minds? Na? Jó, nem nehéz feladvány, ezt elismerjük. De a dal jó, és az ír rock kevésbé pozőr atyaistenei is szerethetően öregednek, jó őket elnézni. Hey, hey, hey.

 

Na és akkor még ez is itt. Mint egy különösen szép szem cseresznye egy nagyon nagy adag tejszínhabon.

 

Tessék mondani, ezt a Night of the Proms-dolgot... Ezt nem lehetne nálunk is?

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr72781941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.29. 21:36:01

Támogatnám, hogy nálunk is legyen Promenádok éjszakája. De, gondolom, ez is olyan, mint az angol gyep. Néha lenyírjuk, néha meglocsoljuk, és ezt csináljuk úgy 6-700 évig...

Már korábban mondtam, hogy gyűlik az emberekben az indulat a kormánnyal szemben. Töketlenkedéssel vegyes pofátlankodás megy, néhány olyan kiváló szólistával, mint Lázár, Deutsch és Wittner. Ez egyre több embernek sok.

A U2 is lájk. A Don't you forget about me-t eredetileg Billy Idolnak írták. Ő a 2001-es válogatáslemezére föl is vette.

www.youtube.com/watch?v=f7g9-d9PIE8

Nekem az a verzió is tetszett, ami az Amerikai pitében van. De azt nem lehet sajnos megtalálni.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.30. 07:10:31

@Reckl_Amál: Nem rossz, nem rossz. Bár én tőle feltétel nélkül csak a Sweet Sixteent tudom szeretni, a többi (szintén nem rossz, félreértés ne essék) dalában hajlamos vagyok valamiféle pózt érezni. Amit azóta lehet, hogy levetkőzött (a póz nem feltétlen hiba, de itt valahogy mintha a szerep kicsit eltakarta volna magát az énekest is).
De soha rosszabb mezőnyt. :-)
süti beállítások módosítása