Nyájas Olvasó, a nap kérdése egyértelműnek tűnik: ugyehogy fel kell háborodni azon, hogy szegény Szily Lászlót és Bede Mártont megbüntette a bíróság, amiért dominakurvaként írtak Vásárhelyi Máriáról? Ugyehogyugye? Sajnálni kell-e valóban ezt a két felfuvalkodott, szellemileg kiscsoportos l'art pour l'art mocskosszájú seggfejet, Nyájas Olvasó, akik nyilvánvaló bizonyítékaik annak, hogy emberinek látszó lény igenis létre tud jönni egy kupac szarból is, illetve nagyon szemléletes választ adnak arra a kérdésre, mennyire lélekemelő az egyházi oktatás?

Segítünk: ha ennek a két baromnak, akik egy fél Index-címlapon sajnáltatják magukat, még mindig nem esett le, hogy hülyeségen kell, emberen viszont nem szabad gúnyolódni (jó ízlés – ennek okán, de erről még nyilván nem hallottak), akkor nem árt a büntetés. Hátha így felfogják. Nem a tartalmat kigúnyolni, hanem azt, akitől származik: ez az álláspont 2011-ben azért már bőven überciki.

Ezzel együtt reméljük, Vásárhelyi Mária a pénzt valamilyen alapítványnak adja.
Hogy tényleg erkölcsi győztes lehessen, kívülről is.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr972847312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása