Az ünnep az valami másNyájas Olvasó, tekintettel a körülményekre nem bonyolítjuk túl a dolgokat. Nyilván akad jobb dolgod is, mint minket olvasgatni (bár persze nem sértődünk meg, ha mégis erre járnál). Úgyhogy mi is visszakapcsolunk a sonkaza... mármint az ünnepi hangulat okán, és csak egész kicsi gyöngyszemekkel törekszünk jobb kedvre deríteni. Persze csak ha nem baj. De inkább ne legyen.

Kezdtünk a hagyományos pályán, de nem jutottunk sokra: ABBA helyett a Honey Bunny nyomában csak erre akadtunk. Újabb érv a sonka mellett.

 

De mindennél van lejjebb, amihez képest még a főtt tojás sárgája (sárgájája?) is ízletes. Előre is elnézést, nem kell végignézni.

 

Boldog húsvétot!

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr62849737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.04.23. 20:41:10

Az első videónál nézem, hogy Stingnek van ilyen száma. Aztán, mikor elindult még nagyobb meglepetés ért a Jáksó álma lányok láttán. :)

A másik klipet meg nem akárhonnan ástad elő. Szív tv-s klipkérő műsor. Ezek találták föl a Youtube-ot.

Kellemes Nyúl-ünnepet! :)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.04.23. 21:39:44

@Reckl_Amál: Engem is meglepett anno, aztán még egyszer elolvastam :-) . Már a Craig David-duett is erős volt nekem, idáig azért nem süllyedt a mester :-).

A Baby Lady feltöltéséért mást illet elismerés. De őt megilleti :-)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.04.23. 23:51:35

@stivanleroy:
A Craig David féle számnak volt egy sora, amit mi tisztelettel átírtunk:

"Sometimes I feel the fart is over..."

Ez ihlette az dal.

(Sorry.)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.04.24. 09:35:28

@Reckl_Amál: Ne tölem, engem nagyon nem zavar, hogy azota sem nagyon hallottam a fickóról. Sting meg gondolja meg jobban, mit vállal el. Már Puff Daddy sem volt jó ötlet.

tritonus 2011.04.25. 15:03:37

A másodikról annyit, hogy legalább halk!
süti beállítások módosítása