LilaNyájas Olvasó, természetszerűleg az édesanyákat hívatott köszönteni a mai poszt. Ezért is van képünkön az, ami. Tanulság: egy lila orgonánál tessen fantáziadúsabb köszöntést kiötleni, mert ez így önmagában édeskevés. Poénnak meg rém gyenge. Mindannyiunk nagy szerencséje, hogy a dalokat (mert több is van, lebuktunk) lényegesen körültekintőbb és jobb ízléssel válogattuk. Küldjük nagyon mély tisztelettel minden édesanyának őket.

Mivel igyekszünk kerülni a pátoszt, más irányból közelítünk. Mindig is irigyeltük volt például a Sztevanovity testvéreket, hogy ilyeneket tudhattak énekelni (vigyázat, halk!).

 

De tudjuk: minden nagy édesapa mögött áll egy nem kevésbé nagy formátumú édesanya. A dal egyik főszereplője – és meg nem mernénk tippelni, melyikük sorsa volt hányatottabb.

 

Asszony...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr1002859502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása