stivanleroy 2011.05.06. 15:25

Szeretettel

MoveNyájas Olvasó, találkoztunk ma valakivel, aki anno szigorával (és kedvességével – ilyen kétarcú az ő munkája, amit világéletében remekül művelt – legalábbis amióta mi ismerjük/tük – bár aberráltak az angol igeidők, egynémelyik olykor hasznos lehetne – have been, szívünk szerint így fordítanánk a dolgot, maradjunk ennyiben) meghatározta volt számos évünket. Mióta ottan bicsaklottunk egyet, nem is mertünk a szeme elé kerülni. Nézni nagyon tudott mindig is. És nagyon jó oka lett volna rá most is.

Kilenc éve találkoztunk először. Azóta mindketten öregedtünk. Nem, ez így nem igaz. Mi öregedtünk, ő legfeljebb nem lett fiatalabb. Barátunk, Mész Ede (a költő) persze talán operálna az öregedés kifejezéssel, de annak, akit egy gyorsvonat kelt életre, jelen esetben hallgass a neve.

Mindegy. Ma – akárhogy is nézzük – egy szakaszt lezártunk életünkből. Több másik meg folyamatban van, ahogy az lenni szokott.

Küldjük tehát minden Mártikának köszönettel és szeretettel ezt a dalt. És a Rékáknak, Alízkáknak, Ágikáknak – és mindenkinek akkorról. Meg persze mindenki másnak is, aki szereti. A hétvége beröffentéséhez kiváló lehet.

 

 

4 komment

Címkék: 90s martika

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr572882429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

padmasambhava 2011.05.08. 11:48:00

Harmadfokú találkozás...

O.K. megtaláltam ! Az új Sade 2 verzióban, szeretettel.

www.youtube.com/watch?v=v29hLQnr1fo

www.youtube.com/watch?v=te-9V3urAnw

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.05.08. 13:10:40

@padmasambhava: Köszönöm, jól sikerült dal. Bár a képtől kiccsit megijedtem? Sade mint afféle Rihannoid? Ez a nő remekóül énekel, nem kell tiniszobák falaira pózolnia...

padmasambhava 2011.05.08. 22:26:19

@stivanleroy: "Rihannoid" - ez jó ! Én sem vagyok kibékülve Rihannával... (öreg vagyok én már az afféle zenétlenséghez)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.05.09. 20:58:21

@padmasambhava: Épp azon agyalok, min gépeltem be az előző hozzászólásomat. Bár tartalmilag vállalom magamat.
Rihannáról egyszerűen nem tudom, hogy énekel - riszálni tud, de ezzel nem hat meg. Sade nagyon tud énekelni, és fogalmam sincs, hogy riszál. És nem is érdekel :-)
süti beállítások módosítása