stivanleroy 2011.05.08. 12:15

Hogy szalad

JááájjjjNyájas Olvasó, már megint elbambultunk: sitty és sutty túl vagyunk a háromszázadik bejegyzésünkön, amit elfelejtettünk az előre kitalált tradícióval ünnepelni (ezért is fölösleges mesterségesen hagyományokat izzadni – azok vagy lesznek maguktól, vagy sosem működnek majd igazán jól). De most pótolunk, és így legalább lesz hétvégi posztunk is. Ráadásul el tudjuk sütni egyik kedvenc dalunkat, amit egyébiránt nehézkesen tudnánk csak. De ebben legalább követjük szokásjogunkat, és még passzol is egy álmos vasárnaphoz. I get out of bed at half past ten.

Más kérdés, hogy öregszünk: reggel korán ébredünk, viszont a délutáni alvást semmire nem cserélnénk el. Így a fél tizenegyes kelés nem állja meg a helyét. A dalt viszont szeretjük. Pazar hangszerelés, nagyon jelentőségteljes szövegmondás, impresszív refrén. Csege Várá end Döbüsszi tudö diszkó bít – ez a kedvencünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr732886958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lindalee 2011.05.10. 17:43:29

Boldog háromszázadikat! Majdnem évfordulót írtam :)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.05.10. 18:02:47

Kedves blogmotor, én tudom, mi nem látszik itt.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.05.11. 06:58:07

@lindalee: Köszönöm szépen :-)

Csak kiírta ez a nyomorult blogmotor :-)
süti beállítások módosítása